Zrinszky László neveléselméleti könyvéről. Jegyzetek egy (élet)mű margójára – némi médiapedagógiai felhanggal - Morva, Péter (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2016)
Zrinszky László (2002): Neveléselmélet. Műszaki Kiadó. Budapest.