Velük színesebb a világ? : Pedagógusok interkulturális nézeteiről - Turi, Ibolya (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2014)
Recenzió az alábbi munkáról: Gordon Győri János (szerk.) (2014): Tanárok interkulturális nézetei és azok hatása az osztálytermi munkára. ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar, Budapest.