Gyermeksorsok, életutak a javítóintézeti világból - Berényi, Ildikó (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2013)
Recenzió az alábbi szövegről: Hegedűs Judit (2010): Gyermeksorsok, életutak a javítóintézeti világból. Gondolat Kiadó, Budapest