Tanítás és tanulása az információs társadalomban - Petry, Annamária (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2013)
Recenzió az alábbi szövegről: Ollé János, Papp Danka Adrienn, Lévai Dóra, Tóth-Mózer Szilvia és Virányi Anita (2013): Tanulás és tanítása az információs társadalomban. Budapest, Eötvös Kiadó