A Digitális Bölcsészet folyóirat támogatókat keres!

2019-03-27

Nyílt hozzáférésű folyóiratunk fenntartásához kérjük a segítségét!

Mi adjuk a lelkesedést, a szakmai színvonalat, az együttműködés és a viták fórumát, amelynek eredményeihez a weben mindenki szabadon hozzáférhet. A Folyóiratot 2017-ben alapítottuk egy országos fórum, magyar nyelvű diskurzus megteremtésének szándékával. Rengetegen segítették a munkánkat, de ezidáig szabadidőnkben, finanszírozás teljes hiányában végeztük a szervezői, szerkesztői, kapcsolattartó munkát.

Itt segíthet Ön (vagy Te :-).

Támogassa munkánkat, a minőségi tudományos publicisztika és tudományszervezés fenntartását, és első lépéseinket a közösségi finanszírozás útján!

Kitűzött céljaink:

− A Folyóirat működtetése: olvasószerkesztő, korrektor, tördelő fizetése, webtartalom és -design fejlesztése.

− Oktatási, tudományszervezési és ismeretterjesztő tevékenység: workshopok, szemináriumok, konferenciák, kerekasztal-beszélgetések szervezése.

− Tudományos kutatásokban való részvétel, a műhelyek közötti együttműködés segítése.

 

HOGYAN SEGÍTHET?

 

EGYÉNI TÁMOGATÁSOK

A közösségi finanszírozásban az a legszebb, hogy valóban bárki hozzájárulhat a kitűzött célok eléréséhez − mi is minden apró segítségnek, támogatásnak örülünk!

Támogassa 500 // 1000 // 2000 // 5000 forinttal tevékenységünket, s ígérjük, hogy az a lehető legjobb módon fog hasznosulni!

Támogatóink nevét honlapunkon is feltüntetjük az ennek dedikált oldalon. A folyóirattal kapcsolatos fejleményekről pedig levélben is örömmel tájékoztatjuk. A beérkezett támogatásokról és azok elköltéséről tételesen elszámolunk, azokat nyilvánossá tesszük honlapunkon.

Egyéni támogatásokat a Bakonyi Alapítvány számlaszámára történő utalás formájában tudunk fogadni, az átutaláskor kérjük a közlemény rovatban tüntessék fel: “Digitális Bölcsészet folyóirat”. (Kérjük, amennyiben nevének feltüntetéséhez nem járul hozzá, az utalás közleményében jelezze ezt is, egy "nem"-mel.)

Név: Bakonyi Géza Alapítvány

Számlaszám: Budapest Bank 10102842-05623100-01003007

 

Kiemelt támogatási formák

Az alábbi támogatási rendszert elsősorban olyan cégeknek ajánljuk, akik általános vagy célzott nagyobb összegű támogatással kívánnak hozzájárulni a folyóirat éves működéséhez, illetve tudományszervezési és oktatási tevékenységeihez. A Támogatók meghatározhatják, kiemelten mely tevékenységünket kívánják támogatni. A Támogatók részletes tájékoztatást kapnak a nyújtott támogatás felhasználásáról és hasznosulásáról. A beérkezett támogatásokról és azok elköltéséről tételesen elszámolunk, azokat nyilvánossá tesszük honlapunkon.

Az alábbi táblázat a támogatási fokozatot, annak leírását és az éves támogatás összegét tartalmazza. (A támogatási összeget hmb-ben, azaz a mindenkori havi minimálbér bruttó összegének szorzataként adtuk meg, pl. 1 hmb 2019-ben egyenlő 149.000 HUF. Az összegek forintban értendők, az utalásokat a Bakonyi Alapítvány számlájára tudjuk fogadni.)

Minden kiemelt támogatásról hírt adunk a folyóirat honlapján és közösségi médiás felületein, esetleges médiamegjelenések és rendezvények alkalmával. Támogatóinkat buzdítjuk, hogy az alább felsorolt lehetőségeken túl javasoljanak további, a támogatás tényét megjelenítő megoldásokat.

tablazat1.png

A támogatás módja

A Digitális Bölcsészet folyóirat a Bakonyi Géza Alapítványon keresztül, annak számlájára utalva tudja fogadni a felajánlásokat. Amennyiben a Digitális Bölcsészet folyóiratot kívánja támogatni, az átutaláskor kérjük a közlemény rovatban tüntessék fel: “Digitális Bölcsészet folyóirat”. Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében!

Név: Bakonyi Géza Alapítvány

Számlaszám: Budapest Bank 10102842-05623100-01003007

 

Ha kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal! (Kapcsolat)