Kis lépések, nagy változások – a Helping Hand projekt - Csákvári, Judit; Mohai, Katalin (Gyógypedagógiai Szemle, 2020)
Tanulmányunkban a Helping Hands projekt rövid bemutatására vállalkoztunk. A vegyes partnerségi összetételű Erasmus+ projekt keretében a köznevelés, a felsőoktatás, a civil szféra és forprofit szervezetek együttműködésében született kutatás-fejlesztés a figyelemzavar, hiperaktivitást, valamint kihívást jelentő viselkedést mutató gyermekek inkluzív óvodai nevelését és otthoni támogatását segíti. Kulcsszavak: ADHD, kihívást jelentő viselkedés, kutatás-fejlesztés (K+F)