Tematikus szerkesztői előszó - Szekeres, Ágota; Szenczi-Velkey, Beáta (Gyógypedagógiai Szemle, 2023)
Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar 2022. november 24-én az Atipikus Viselkedés és Kogníció Gyógypedagógiai Intézet (ATIVIK) szervezésében online konferenciát rendezett a Magyar Tudomány Ünnepe tiszteletére. A konferencia címe – Amit a Tudomány és az Innováció tehet a Változásért és az Inklúzióért Konferencia – az intézet nevének betűszóját oldotta fel egy kicsit másként.