Diagnosztikus dilemmák - Csepregi, András (Gyógypedagógiai Szemle, 2025)
Az Autisták Országos Szövetsége kezdeményezésére lebonyolított felmérésünk eredményei alapján képet kaptunk arról, hogy a szakértői bizottságokban hogyan valósulnak meg a korszerű állapotmegismerés (szűrés, felismerés, diagnosztika) egyes elemei, milyen feltételek adottak, milyen fejlesztési irányok szükségesek. Kulcsszavak: autizmus, szűrés, felismerés, diagnosztika, szakértői bizottságok