Recenzió az Állatasszisztált kutatások. Kaposvári Gyógypedagógiai Vademecum III. című kiadványról - Vargáné Fónagy, Erzsébet (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2017)
A sorozat harmadik kötete folytatja a műhelyben végzett állatasszisztált munka bemutatását. A kötetben olvasható tanulmányok az elméleti háttér leírása mellett, különféle állatok különféle élethelyzetekben alkalmazható gyógypedagógiai szerepét bemutató esettanulmányokról számolnak be. A kutatások középpontjában ezúttal kisállatok: nyulak és kutyák álltak.