Tapasztalatok – állatokkal segített pedagógiai tevékenységek iskolánkban - Marcali-Kiss, Rita (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2017)
Három éve segíti munkámat a kutyám az iskolában. Bemutatom a kiscsoportos foglalkozásainkat. Részt vettünk a Segítő állatok az iskolában elnevezésű Erasmus+ programban. Összegzem tapasztalataim a gyerekek fejlődéséről.