A Fertő-tó és környéke: Terepgyakorlat (2022.06.08.–2022.06.11.) - Vitályos Gábor, Áron (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2023)
2019. után, két év kihagyást követően, az ELTE TÓK hallgatói újra részt vettek a Fertő-tó és környékén megrendezésre kerülő ausztriai terepgyakorlaton. Az írás az egyetemközi kapcsolatok egy termékeny módját mutatja be.