Recenzió Marion Techmer – Maximilian Löw (2017): Spielerisch Deutsch lernen. WortschatzTrainer Aufbauwortschatz. Hueber Verlag című könyvről - Márkus, Éva; Gölcz, Mira (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2018)
--