Recenzió. A német nemzetiségi oktatásban használt tankönyv: Lazri Judit (2001): Kombi Spielheft Kombi Spielheft, Konsept-H Könyvkiadó - Mira, Gölcz; Márkus, Éva (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2018)
--