Dán dizájn az oktatásban – beszámoló az Erasmus+ oktatói látogatásról a VIA University College-ban - Árva, Valéria (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2017)
Cikkemben beszámolok a VIA University College-ban tett oktatói Erasmus látogatásomról, melynek során mélyebb betekintést nyertem az aarhusi tanítóképzési programba és az intézmény nemzetköziesítési folyamataiba. A látogatásom során megismerkedtem két újonnan épített, kiemelkedő színvonalú oktatási épülettel, a VIA University College új, belvárosi campusával és egy stjerneni általános iskolával, melyek különös jellemzője, hogy a tervezés során az építészek és az ott dolgozó oktatók-tanárok szorosan együttműködtek.