Márkus Éva és Trentinné Benkő Éva: A korai idegennyelvi fejlesztés elmélete és gyakorlata: Konferenciaelőadások és háttértanulmányok. ELTE Eötvös Kiadó. Budapest. 2014, ISBN 978-963-284-580-7 - Kruppa, Éva T. (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2019)
-