Bölcsődalok, bogarak, madarak (Liszt- és Bartók-évforduló): – Kedvcsináló zenei érdekességek kisgyermekek nevelésével foglalkozók számára - Kismartony, Katalin (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2021)
Liszt Ferenc utolsó szimfonikus költeményének első tétele és Bartók Béla néhány zeneművének részlete különböző hang- és filmfelvételek segítségével vonja be az olvasót a zenei élménybe.