Művészeti tevékenységek, rendezvények, kulturális szokások kisiskolások és tanítóik körében - Kiss, Dorottya (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2021)
A Magyar Művészeti Akadémia támogatásával készült tanulmánykötetről írt bemutató olvasható, melyben elemzem a kötet összetételét és ismertetem a kutatócsoportot. A kutatás módjáról, a vizsgált populációról és egyes eredményekről is megtudhat információkat az olvasó, a végén pedig, hogy kiknek is ajánlott ezt a kötetet elolvasni.