Algoritmikus játékok matematikaórán - Sarbó, Gyöngyi (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2014)
„… az »algoritmus« fogalma nemcsak a szellemi műveletek révén megvalósuló tevékenységre alkalmazható, hanem a gyakorlati, fizikai cselekvésekben végbemenő tevékenységre is.”