Beköszöntő a Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat – hazai csecsemő- és kisgyermeknevelő BA-képzés 10. évfordulóját ünneplő – jubileumi különszámához - Nyitrai, Ágnes; Dávid, Mária; Podráczky, Judit (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2020)
–