Milyen angolra van szüksége egy tanítónak a kétnyelvű osztályban? Nyelvi fejlesztés az angol-magyar kétnyelvű tanítói specializációs programon. - Árva, Valéria (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2016)
A cikk ismertető arról az ELTE TÓK angol–magyar kétnyelvűtanító-specializáción elvégzendő nyelvi előkészítő kurzusról, amelyik a CLIL-módszerrel való tanítás speciális nyelvi igényei szerint épül fel. Bemutatja, hogy a CLIL-specifikus nyelvi fejlesztési célokat milyen módszerekkel és feladattípusokkal valósítja meg a kurzus oktatója, majd vázolja, hogy a jövőben milyen, főleg online eszközökkel egészítené ki az előkészítő-szemináriumot.