Language Educational Observations in a Multicultural Kindergarten - Kitzinger, Arianna (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2016)
A tanulmány magyar–angol többnyelvű és többkultúrájú óvoda (a fóti Fáy András Óvoda, ahova 2008-ban 23 család gyermekét fogadták be) életébe nyújt betekintést. A tanumány az iskola-előkészítő intézményben végzett megfigyelést mutatja be: annak nehézségeit és előnyeit.