TabuTémák – társadalmi nem, szexuális orientáció és fogyatékosság. Szerkesztői előszó a Gyermeknevelés Online Tudományos Folyóirat 2016/3 számhoz - F. Lassú, Zsuzsa (Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 2016)
- -