Kulturális adatelemzés – bevezetés és önéletrajz: Lev Manovich. Cultural analytics. Cambridge, Massachussetts–London, England: The MIT Press, 2020. - Király, Péter (Digitális Bölcsészet, 2021)
Lev Manovich. Cultural analytics. Cambridge, Massachussetts–London, England: The MIT Press, 2020. https://doi.org/10.7551/mitpress/11214.001.0001. 318 oldal. ISBN 9780262037105, e-ISBN 9780262360647