A XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia: Beszámoló a Tanulás- és Tanításmódszertani – Tudástechnológiai Szekció Anyanyelvi nevelés tagozatának a munkájáról - Pelczer, Katalin (Anyanyelv-pedagógia, 2019)
-