Nyelv, kultúra, identitás. Alkalmazott nyelvészeti kutatások a 21. századi információs térben: Beszámoló a XXVII. Magyar Alkalmazott Nyelvészeti Kongresszusról - Sólyom, Réka (Anyanyelv-pedagógia, 2019)
-