Adamikné Jászó Anna: Stilisztikai kisszótár. Szóképek, alakzatok és egyéb stíluseszközök szótára (Witzl Balázs): Stilisztika stílusosan kisszótárban – „kisokosan” - Witzl, Balázs (Anyanyelv-pedagógia, 2019)
-