Élni a kultúrát! – Játék, művészettel nevelés és tudomány 4. Művészetpedagógiai Konferencia - ELTE Workshop for Arts Education 2021

Absztrakt

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem öt Karának (BGGYK, BTK, PPK, TÓK, TTK) hagyományteremtő vándorkonferencia sorozatát a Természettudományi Kar, a Bölcsészettudományi Kar, a Gyógypedagógiai Kar után az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar rendezésében folytatjuk. 2021. május 20-21. között a nemzetközi tudományos vándorkonferencia sorozat 4. konferenciáját ONLINE térben szervezzük.

Felkérjük a játék pedagógiájával, a társművészetek pedagógiájával, valamint a gyermek- és ifjúsági kultúrával tudományos igényességgel foglalkozókat, osszák meg tapasztalataikat! Fontos rámutatni a társadalmi felelősségvállalás fontosságára a kultúra közvetítésében.

Célunk a művészetpedagógia, a művészettel nevelés területén születő innovációk, kutatási eredmények tudományos igényű bemutatása, a művészetpedagógia szakemberei közötti nemzetközi kapcsolatok erősítése, valamint új kutatási, fejlesztési programokban való együttműködések elősegítése az Eötvös Loránd Tudományegyetem karokon átívelő együttműködésében és szervezésében. A konferencia munkanyelve magyar és angol.

Letöltések

Letölthető adat még nem áll rendelkezésre.

##submission.downloads##

Megjelent

2021-04-19

Hogyan kell idézni

Élni a kultúrát! – Játék, művészettel nevelés és tudomány 4. Művészetpedagógiai Konferencia - ELTE Workshop for Arts Education 2021. (2021). Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat, 9(1), 372–374. Elérés forrás https://ojs.elte.hu/gyermekneveles/article/view/2320

Folyóirat szám

Rovat

Mindennapok